Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1230 g água
- 300 g cogumelos Paris cortados ao meio ou em quartos
- 15 g óleo de colza
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 60 g cenoura cortada em pedaços
- 60 g salsa
- 60 g bolbo de aipo cortado em pedaços
-
2
c. chá de caldo de legumes caseiro
nebo 2 cubos de caldo de legumes esfarelado - ¾ - 1 c. chá de sal
- ½ - 1 c. chá de pimenta preta
- 400 g bifes de peru marinados (ver dica)
- 400 g mistura de legumes (curgete, pimentos, brócolos, cogumelos), cortadas em pedaços (4-5 cm aprox.) (ver dica)
- 1 ovo
- 2 c. sopa cheias de farinha
- 100 g natas azedas (12% gordura)
- 1 c. sopa de salsa, só as folhas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1487.4 kJ / 355.3 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 21.3 g
- Nasycený tuk
- 10.3 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 896.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gaspacho de milho e jalapeño
Žádné hodnocení
Frango Tex-Mex e salada de quinoa
30min
Sopa vegan de cogumelos, alho-francês e arroz com pão torrado
45min
Wraps de omelete a vapor com cogumelos salteados e salada
40min
Tártaro de legumes e algas
Žádné hodnocení
Sopa de legumes versátil
50min
Tarte de manga e maracujá com creme bavaroise
4h
Sobremesa de abóbora com crocante de noz
1 Std. 30 Min
Frango em molho verde
1h
Pão de alho com queijo vegan
40min
Arroz selvagem com lombinho de porco e ameixa
45min
Sopa de curgete com abóbora e burrata
50min