Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g di fagioli munghi neri, secchi (fagioli di lenticchie)
- 40 g di fagioli rossi, secchi
- 600 g di acqua + q.b. per mettere in ammollo i fagioli
- 20 g di radice di zenzero fresco pelato, a fette (2 mm)
- 1 cucchiaino di peperoncino in polvere
- 20 g di ghi, burro chiarificato (v. Consigli)
- 2 cucchiaini di semi di cumino
- 70 g di cipolle, tagliate a metà
- 6 spicchi di aglio
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 50 - 70 g di panna molto densa (circa 48% di grassi), q.b. per servire
- 1 cucchiaino di garam masala (v. Consigli)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 812 kJ / 194 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chana masala
45 Min
Quiche di cipolle
1h 15min
Carbonara vegetariana
30 Min
Colorare le uova di arancione
55min
Curry di gamberetti con topinambur
45 Min
Risotto ai broccoli con parmigiano reggiano alle nocciole
40 Min
Insalata di cetrioli e mortadella
10 Min
Brunsli di Basilea
8 godz. 40 min
Spiedini di pollo con salsa satay
2 Std.
Tortillas di chia e quinoa alle tre salse
Žádné hodnocení
Sciroppo al ginger
1 Std.
Riso al pomodoro one-pot
30 Min