Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g di fagioli munghi neri, secchi (fagioli di lenticchie)
- 40 g di fagioli rossi, secchi
- 600 g di acqua + q.b. per mettere in ammollo i fagioli
- 20 g di radice di zenzero fresco pelato, a fette (2 mm)
- 1 cucchiaino di peperoncino in polvere
- 20 g di ghi, burro chiarificato (v. Consigli)
- 2 cucchiaini di semi di cumino
- 70 g di cipolle, tagliate a metà
- 6 spicchi di aglio
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 50 - 70 g di panna molto densa (circa 48% di grassi), q.b. per servire
- 1 cucchiaino di garam masala (v. Consigli)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 812 kJ / 194 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Curry di verdure
1 godz.
Curry di verdure all'indiana (Bimby Friend)
50 min
Caponata di lenticchie
Žádné hodnocení
Chana masala
45 min
Curry vegetariano
35 Min
Hummus
10 Min
Zuppa Tom Kha Gai
35 Min
Zuppa di rape
30 min
Couscous con agnello e verdure
50 min
Peperoni con tofu e fagioli
1 godz.
Tortillas di chia e quinoa alle tre salse
Žádné hodnocení
Biscotti alla quinoa
Žádné hodnocení