Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pan di Spagna
- 170 g di burro a tocchetti + q.b.
- 170 g di zucchero
- 3 uova medie (circa 60 g)
- 170 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- 1 cucchiaino di bicarbonato di sodio
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale (volitelně)
Farcitura
- 100 g di confettura (ad esempio, fragola e lampone)
- 200 g di panna (30-40% di grassi), fredda
- 150 g di lamponi freschi
- 1 cucchiaio di zucchero a velo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1683 kJ / 402 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 25.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Victoria sponge
1h 30min
Mattoni di pan di zenzero
2 godz. 35 min
New York cheesecake
6 Std. 30 Min
Brownie sandwiches al burro di arachidi con gelato
3j
Tartufini cocco e fragole
2h 20min
Tortine al cioccolato e arancia con diplomatica al Rum
2h 30min
Victoria sponge fragole e limone
4 godz. 30 min
Tortini cioccolato e lamponi con glassa al burro
1 Std.
Smoothie ai frutti di bosco
5min
Mini muffin con frosting al mascarpone
1 Std.
Red velvet cake
1h 15min
Panini al vapore con pancia di maiale e cavolo rosso (Gua Bao)
1h 20min