
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pan di Spagna
- 170 g di burro a tocchetti + q.b.
- 170 g di zucchero
- 3 uova medie (circa 60 g)
- 170 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- 1 cucchiaino di bicarbonato di sodio
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale (volitelně)
Farcitura
- 100 g di confettura (ad esempio, fragola e lampone)
- 200 g di panna (30-40% di grassi) fredda
- 150 g di lamponi freschi
- 1 cucchiaio di zucchero a velo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 402 kcal / 1683 kJ
- Protein
- 4.1 g
- Tuk
- 25.5 g
- Sacharidy
- 39 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
New York cheesecake
6hod. 30min
Pane ripieno Margherita
3hod. 15min
Pumpkin Pie (Crostata di zucca)
5hod.
Matcha roll cake
1hod.
New York cheesecake (2 persone)
6hod. 30min
Brunch tedesco (muffin salati, uova strapazzate, granola e yogurt)
1hod. 15min
Crema mousseline
1hod.
Pumpkin pie
2hod. 30min
Baklava
1hod. 30min
Girelle alla cannella
4hod. 10min
Cinnamon rolls
4hod.
Red velvet cake
1hod. 15min