Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 spicchi di aglio
- 2 peperoncini verdi, freschi, tagliati a metà, ev. privati dei semi
- 25 g di radice di zenzero fresco,pelato, a fette (2 mm)
- 15 g di olio vegetale
- 100 g di cipolle, tagliate in quattro
- 2 cucchiaini di coriandolo, in polvere
- 2 cucchiaini di cumino in polvere
- 2 cucchiaini di chili in polvere
- ½ cucchiaino di curcuma, secca, in polvere
- 1 scatola di polpa di pomodoro a pezzi (400 g)
-
600
g di ceci, cotti
nebo 250 g di ceci, secchi, in ammollo in acqua tutta la notte e cotti per 45 minuti - 300 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 1 cucchiaino di garam masala (v. Consigli)
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 5 g di coriandolo fresco, le foglioline lavate e asciugate, per decorare
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1182 kJ / 283 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chimichurri - salsa alle erbe argentina
3h 10min
Curry panang
45min
Lassi di mango
5min
Butter chicken
50min
Gratin di gnocchi al porro
50min
Piccata di pollo su ratatouille
40min
Chicken Teriyaki
45min
Lasagne
2h
Condimento con senape e aceto balsamico
10min
Insalata di sedano rapa e mele
10min
Hummus
5min
Porridge alle mandorle
15min