
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pan di Spagna
- 170 g di farina tipo 00
- 3 g di bicarbonato di sodio
- ½ stecca di vaniglia i semini estratti (volitelně)
- 170 g di burro a temperatura ambiente a pezzi + q.b.
- 170 g di zucchero
- 3 uovo medie
- 8 g di lievito in polvere per dolci
Ripieno
- 200 g di panna (30-40% di grassi) fredda
- 100 g di confettura ai frutti rossi (es. fragola e lamponi)
- 150 g di lamponi freschi
- zucchero a velo a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 402 kcal / 1683 kJ
- Protein
- 4.1 g
- Tuk
- 25.5 g
- Sacharidy
- 39 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Nasycený tuk
- 8.8 g
- Sodík
- 203.6 mg
Alternativní recepty
Deliziosi al cioccolato
1hod. 30min
Torta Red velvet
3hod.
Milkshake ai biscotti al cioccolato
10min
Pain aux raisins
4hod. 30min
Naked cake al cioccolato
4hod.
Pasticcio di carne inglese
1hod. 40min
Éclair alla crema di limone
4hod.
Victoria sponge fragole e limone
4hod. 30min
Devil's food cake (Torta del Diavolo)
5hod.
Shortbread
2hod.
Apple pie
1hod. 20min
Torta foresta nera
3hod.