Victoria sponge

Victoria sponge

4.5 14 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 1hod. 30min
10 fette

Suroviny

Pan di Spagna
  • di farina tipo 00
    170 g
  • di bicarbonato di sodio
    3 g
  • stecca di vaniglia (volitelně) i semini estratti
    ½
  • di burro a temperatura ambiente a pezzi + q.b.
    170 g
  • di zucchero
    170 g
  • uovo medie
    3
  • di lievito in polvere per dolci
    8 g
Ripieno
  • di panna (30-40% di grassi) fredda
    200 g
  • di confettura ai frutti rossi (es. fragola e lamponi)
    100 g
  • di lamponi freschi
    150 g
  • zucchero a velo a piacere

Nutriční hodnoty na 1 fetta

Kalorie 402 kcal / 1683 kJ
Protein 4.1 g
Tuk 25.5 g
Sacharidy 39 g
Vláknina 1.4 g
Nasycený tuk 8.8 g
Sodík 203.6 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...