Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pan di Spagna
- 170 g di farina tipo 00
- 3 g di bicarbonato di sodio
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti (volitelně)
- 170 g di burro a temperatura ambiente a pezzi + q.b.
- 170 g di zucchero
- 3 uovo medie
- 8 g di lievito in polvere per dolci
Ripieno
- 200 g di panna (30-40% di grassi) fredda
- 100 g di confettura ai frutti rossi (es. fragola e lamponi)
- 150 g di lamponi freschi
- zucchero a velo, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1683 kJ / 402 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 25.5 g
- Nasycený tuk
- 8.8 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 203.6 mg
Alternativní recepty
New York cheesecake
6 godz. 30 min
Strüdel mummia alla zucca e cioccolato
2 Std.
Victoria Sponge cake
1 Std. 30 Min
Tortina cioccolato bianco e lamponi
1 Std. 20 Min
Victoria sponge fragole e limone
4h 30min
Piccole pavlove con mousse al caramello
3h
Omini di pan di zenzero
2h 5 min
Pavlova
2 Std. 45 Min
Cupcake mimosa all'arancia
1h 5min
Crostata morbida alla ricotta e frutti di bosco
1 Std.
Red velvet cake
1h 15min
Apple pie
1 Std. 20 Min