Victoria sponge

Victoria sponge

4.5 14 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 30min.
10 fette

Suroviny

Pan di Spagna
  • 170 g di farina tipo 00
  • 3 g di bicarbonato di sodio
  • ½ stecca di vaniglia (volitelně) i semini estratti
  • 170 g di burro a temperatura ambiente a pezzi + q.b.
  • 170 g di zucchero
  • 3 uovo medie
  • 8 g di lievito in polvere per dolci
Ripieno
  • 200 g di panna (30-40% di grassi) fredda
  • 100 g di confettura ai frutti rossi (es. fragola e lamponi)
  • 150 g di lamponi freschi
  • zucchero a velo a piacere

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 fetta

Sodík 203.6 mg
Protein 4.1 g
Kalorie 1683 kJ / 402 kcal
Tuk 25.5 g
Vláknina 1.4 g
Nasycený tuk 8.8 g
Sacharidy 39 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...