Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Agnello
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 180 g di cipolla a pezzi
- 120 g di carote, pelate e a pezzi
- 100 g di gambo di sedano a pezzi
- 500 g di carne trita d'agnello, sgranata
- 30 g di concentrato di pomodoro
- 100 g di brodo vegetale
- 10 g di salsa Worcestershire
- 5 g di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 foglia di alloro secca
- 3 rametti di timo fresco, le foglioline
Crema di patate e porri
- 800 g di acqua
- 800 g di patate, pelate e a pezzi (2 cm)
- 250 g di porri a pezzi (1 cm)
- 1 pizzico di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 25 g di latte intero
- 25 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1458.8 kJ / 348.6 kcal
- Protein
- 25.4 g
- Sacharidy
- 38.4 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 8.4 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Sodík
- 1044.5 mg
Alternativní recepty
Curry panang
45min
Curry di ceci e pomodoro (Rogan Josh curry)
25min
Koftas di manzo con salsa allo yogurt
1h
Chili con carne
1h 20min
Pierogi di manzo (ravioli polacchi)
1h
Pad thai con pollo
20min
Zuppa di pesce con latte di cocco e curry
35min
Tè alla cipolla e mela
15min
Langos
5h 10min
Zuppa di goulasch di manzo con peperoni
1h 30min
Samosas di verdure
1h 10min
Manzo teriyaki con riso
1h 50min