Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Agnello
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 180 g di cipolla a pezzi
- 120 g di carote, pelate e a pezzi
- 100 g di gambo di sedano a pezzi
- 500 g di carne trita d'agnello, sgranata
- 30 g di concentrato di pomodoro
- 100 g di brodo vegetale
- 10 g di salsa Worcestershire
- 5 g di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 foglia di alloro secca
- 3 rametti di timo fresco, le foglioline
Crema di patate e porri
- 800 g di acqua
- 800 g di patate, pelate e a pezzi (2 cm)
- 250 g di porri a pezzi (1 cm)
- 1 pizzico di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 25 g di latte intero
- 25 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1458.8 kJ / 348.6 kcal
- Protein
- 25.4 g
- Sacharidy
- 38.4 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 8.4 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Sodík
- 1044.5 mg
Alternativní recepty
Tsukune con salsa teriyaki (Polpettine giapponesi)
40min
Pão de queijo
1 godz.
Tagliata di manzo con salsa teriyaki e riso
2 godz.
Riso selvaggio pilaf con maiale e prugne
1h 10min
Patate e bietole con uova affogate
45 min
Rotoli di sushi vegetariani
Žádné hodnocení
Enchiladas
1h 10min
Vermicelli di riso con carne e verdure
30 min
Cottage pie (Pasticcio di carne inglese)
1 godz. 20 min
Pollo alla marocchina con cous cous
40min
Baozi di maiale al vapore
2 Std. 10 Min
Cous cous marocchino
50min