Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa di lenticchie
- 70 g di Parmigiano reggiano, a pezzi (2 cm)
- 200 g di carote, pelate, a pezzi (3 cm)
- 200 g di sedano rapa, pelato, a pezzi (3 cm)
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 2 spicchi di aglio
- 20 g di olio di oliva
- 200 g di acqua
- 200 g di vino rosso (ad es. Chianti)
- 1 scatola di polpa di pomodoro a pezzi (800 g)
- 200 g di lenticchie (verdi)
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 2 rametti di maggiorana fresca
- 1 foglia di alloro secca
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
Salsa besciamella
- 750 g di latte intero
- 50 g di burro, non salato, a pezzetti (1 cm) e un po' di più per ungere
- 70 g di farina
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 12 pasta secca, tipo lasagna
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2307 kJ / 551 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 20 g
Alternativní recepty
Spezzatino alla zurighese
50 Min
Insalata di finocchi con parmigiano (TM6)
10 Min
Cornetti e carne macinata con composta di mele
55 Min
Chicken Teriyaki
45 Min
Gelato alla mela con latte di cocco
10 Min
Knöpfli
50 Min
Torta ai frutti rossi
1 Std. 15 Min
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Lasagne
2 Std.
Manzo alla Stroganoff
45 Min
Pizze di cavolfiore e formaggio
1 Std.
Curry di zucca
1 Std.