Zařízení & příslušenství
Bakte egg med tomater og linser i geitostsaus
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 porsjoner
Suroviny
-
persilleblader, ferske10 g
-
olivenolje50 g
-
sjalottløk80 g
-
purreløk (kun hvit del), delt i biter150 g
-
hakket tomat, på boks400 g
-
vann550 g
-
tørkede puylinser200 g
-
1 grønnsaksbuljong terning (til 0.5 l), smuldretgrønnsaksbuljong hjemmelaget1 toppet ss
-
malt svart pepper1 klype
-
spinatblader, ferske150 g
-
egg, store (63-73 g)4
-
geitost, myk100 g
-
gresk yoghurt70 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porsjon
Protein
29 g
Kalorie
2076 kJ /
496 kcal
Tuk
28 g
Vláknina
11 g
Sacharidy
27 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Fleksitariske favoritter
12 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Pannekaker av kikerter
20min.
Bønne- og kikertfalafler
Žádné hodnocení
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Žádné hodnocení
Vegansk burger
5hod.
Grønnsakscrumble med vegansk ost
Žádné hodnocení
Linsegrateng med aubergine og squash
Žádné hodnocení
Gresskarterte
Žádné hodnocení
Tortilla med Zucchini og falafel
Žádné hodnocení
Chilli con tempeh
Žádné hodnocení
Valnøttkaker med koriandersalsa og mais
Žádné hodnocení
Sterk aubergine med bulgur
55min.
Grønnsakskarri med blomkålcouscous
Žádné hodnocení