Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de agua
- 30 g de zumo de limón
- 1 cucharadita de sal
- 1000 g de calamares frescos limpios, cortados en aros
- 4 dientes de ajo
- 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 4 ramitas de albahaca fresca (solo las hojas)
- 1 cucharadita de orégano seco
- 3 tallos de apio en trozos
- 150 g de cebolla en cuartos
- 30 g de vinagre
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 pellizcos de pimienta negra recién molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1500 kJ / 359 kcal
- Protein
- 35.96 g
- Sacharidy
- 7.13 g
- Tuk
- 20.39 g
- Vláknina
- 1.23 g
Alternativní recepty
Calamares al whisky
45min
Atún con sabor a Huelva
1 Std.
Calamares en escabeche rojo
55 min
Almejas con salsa de azafrán
30min
Arroz al azafrán con mejillones
1 Std.
Merluza de pincho con jugo de gallo (Iago Castrillón)
1 Std. 50 Min
Ensalada de frutos del mar con vinagreta de puerro
1 Std. 20 Min
Ensalada templada de berros con pulpo y langostinos
15 Min
Atún con pesto de almendras y aceitunas
20 Min
Chucrut marinero (Choucroute de la mer)
35min
Dorada a la veneciana
55 min
Trucha con ensalada de lentejas y naranja
1 Std. 30 Min