Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- agua
-
4
carabineros
nebo 250 g de gambas frescas enteras sin pelar - 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 40 g de dientes de ajo
- 1 pimienta de Cayena seca entera (volitelně)
- 4 corazones de alcachofa frescos limpios y cortados en cuartos
- 300 g de setas frescas cortadas en tiras
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 cucharada de sal gorda
- 320 g de espaguetis integrales
- 50 g de queso parmesano rallado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1760 kJ / 420 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bacalao fresco con ajada
30min
Rape con espárragos a la marinera
30min
Alcachofas en salsa verde con berberechos
40min
Rape al vapor con salsa verde
20min
Almejas con salsa de azafrán
30min
Espaguetis con almejas, setas y alcachofas
50min
Caldereta de dorada
40min
Patatas con almejas
40min
Sal de algas para pescados y mariscos
5min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45min
Espaguetis con espárragos, tomates y langostinos para dos
30min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45min