
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g udang kupas mentah, ukuran sedang kotoran hitam di punggung udang dibuang dan ditepuk hingga kering dengan tisu dapur
- 350 g arak masak (Chinese rice wine/Shaoxing Hua Tiao)
- 1 ½ sdt garam
- ½ sdt gula
- 3 cm jahe segar iris tipis-tipis
- 150 g air
- 10 g cuka hitam (volitelně)
- 10 jujube (kurma merah) dibilas dan biji dibuang
- 10 g dang gui iris-iris
- 1 sdm goji berry direndam hingga lunak
- 2 sdt kaldu ayam bubuk
- 1 tangkai ketumbar segar dicincang, untuk hiasan
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 210 kcal / 878 kJ
- Protein
- 24 g
- Tuk
- 2 g
- Sacharidy
- 7 g
- Vláknina
- 0 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Sodík
- 1982 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aneka Hidangan Laut Kukus
Žádné hodnocení
Tim Ikan ala Kanton
40min
Alpukat, Telur dan Salmon Tartar
Žádné hodnocení
Udang Cabai Bawang Putih
Žádné hodnocení
Sous-Vide Salmon Aromatik
Žádné hodnocení
Tim Ikan Cod dengan Lemon Thyme
Žádné hodnocení
Tuna avocado bowl
45min
Mango salmon bowl
40min
Tumis Udang
15min
Oseng Ikan Utuh
20min
Pepes Salmon Thailand
Žádné hodnocení
Kue Ikan Thailand
Žádné hodnocení