
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Campuran kacang pedas
- 1 cabai merah panjang segar buang bijinya jika diinginkan dan potong menjadi dua
- 60 g kacang tanah panggang asin (dengan minyak atau kering)
Saus wasabi
- 140 g susu sapi
- 100 g mayones (lihat Tip)
- 20 g minyak wijen
- 10 g jus lemon
- 20 g pasta wasabi
- 15 g madu
- 10 g cuka beras
- 10 g kecap ikan
- 1 sdt sambal ulek
Sayuran dan nasi
- 100 g beras, putih, bulir panjang
- 50 g beras
- 1000 g air
- 1 sdt garam
- 200 g kacang edamame beku (lihat Tip)
- air dingin untuk mendinginkan edamame
- 1 - 2 selada romaine muda hati, potong-potong (1 cm)
- timun (sekitar 200 g) dipotong menjadi kubus (sekitar 1 cm)
- 1 alpukat potong-potong
- 200 g tuna segar, sashimi grade potong dadu (kira-kira 1 cm - lihat Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 671.4 kcal / 2820 kJ
- Protein
- 27.5 g
- Tuk
- 41.6 g
- Sacharidy
- 43.8 g
- Vláknina
- 9.6 g
- Nasycený tuk
- 6.6 g
- Sodík
- 1156 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sambal petai udang
20min
Aneka Hidangan Laut Kukus
Žádné hodnocení
Alpukat, Telur dan Salmon Tartar
Žádné hodnocení
Udang Cabai Bawang Putih
Žádné hodnocení
Sous-Vide Salmon Aromatik
Žádné hodnocení
Tim Ikan Cod dengan Lemon Thyme
Žádné hodnocení
Mango salmon bowl
40min
Tumis Udang
15min
Oseng Ikan Utuh
20min
Pepes Salmon Thailand
Žádné hodnocení
Kue Ikan Thailand
Žádné hodnocení
Bubur Jagung dan Udang
Žádné hodnocení