![Udang Cabai Bawang Putih Udang Cabai Bawang Putih](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7240348d-7091-4eb9-b938-ae1fba7d757a/Derivates/022ab656-471a-4f05-a1ad-0dfead233987.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 siung bawang putih
- 1 - 2 cabai merah, dibuang bijinya dan potong bagi dua
- 50 g minyak zaitun
- ½ sdt paprika manis
- ¼ sdt garam
- 500 g udang vaname kupas (opsional: dengan ekor, lihat tips)
- 1 - 2 tangkai daun peterseli segar, daunnya saja, cincang halus, untuk taburan
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 1927.5 kJ / 458.9 kcal
- Protein
- 52.1 g
- Sacharidy
- 1.4 g
- Tuk
- 26.9 g
- Nasycený tuk
- 4.2 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Sodík
- 1154.5 mg