
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g zukini
- 100 g wortel
- 1 siung bawang putih
- 20 g minyak zaitun
- 25 g mentega tawar potong dadu
- 75 g white wine
- 1 lemon, disarankan organik 10 g jus dan 2 lembar kulit tipis saja (2-3 cm)
- 2 tangkai thyme segar
- 1 bay leaf (daun salam Eropa) segar
- 4 fillet ikan daging putih, tanpa kulit (misalnya haddock atau cod, masing-masing sekitar 100 g)
- 1 jumput garam laut
- 1 jumput lada hitam bubuk
- 500 g air mendidih
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 193 kcal / 805 kJ
- Protein
- 19.6 g
- Tuk
- 11.2 g
- Sacharidy
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sambal petai udang
20min
Aneka Hidangan Laut Kukus
Žádné hodnocení
Alpukat, Telur dan Salmon Tartar
Žádné hodnocení
Udang Cabai Bawang Putih
Žádné hodnocení
Sous-Vide Salmon Aromatik
Žádné hodnocení
Tuna avocado bowl
45min
Mango salmon bowl
40min
Tumis Udang
15min
Oseng Ikan Utuh
20min
Pepes Salmon Thailand
Žádné hodnocení
Kue Ikan Thailand
Žádné hodnocení
Bubur Jagung dan Udang
Žádné hodnocení