
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 siung bawang putih
- 40 g bawang merah
- 10 g jahe tua iris tipis-tipis
- 1 batang kayu manis
- 1 bunga lawang
- 20 g minyak goreng
- 600 g paha ayam utuh, (berkisar 2 paha ayam), sebaiknya ayam kampung, potong kecil-kecil (4-5 cm)
- 8 jamur shitake kering direndam hingga lunak, batang dibuang
- 500 g air
- 3 kerang kampak kering (dried scallop) ukuran besar, direndam hingga lunak
- 6 abalon ukuran kecil, direndam dan dibersihkan (lihat tips)
- 1 sdm saus tiram
- 2 sdm kecap asin
- 1 ½ sdt garam
- 1 ½ sdt kecap hitam
- 1100 g kaldu ayam cair
- 200 g teripang kering direndam hingga lunak dan dibersihkan, potong kecil-kecil
- 15 g arak masak (Chinese rice wine/Shaoxing Hua Tiao)
- 50 g kuntum brokoli direbus
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 164 kcal / 686 kJ
- Protein
- 18 g
- Tuk
- 7 g
- Sacharidy
- 8 g
- Vláknina
- 1 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Sodík
- 1527 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
20min
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
45min
40min
15min
20min
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení