Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di latte
- 50 g di zucchero + q.b.
- 5 g di lievito di birra fresco
- 50 g di burro morbido, a pezzetti
- 500 g di farina ad alto contenuto di glutine (vedere consigli)
- 2 uova medie
- 240 g di patate a pasta farinosa lessate e schiacciate (vedere consigli)
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- olio di arachidi per friggere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 756 kJ / 180.7 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Sacharidy
- 33.2 g
- Tuk
- 4 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 15 mg
Alternativní recepty
Chiacchiere
1 Std. 35 Min
Gattò di patate (TM6)
1h 30min
Ciambelle graffe napoletane
2 Std. 40 Min
Casatiello sugna e pepe
2 Std. 30 Min
Struffoli
1 Std.
Casatiello dolce (con lievito madre)
19h
Pasta frolla
1 Std. 10 Min
Struffoli di Natale (TM6)
1 Std.
Pastiera
15 godz.
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1 Std. 20 Min
Danubio salato
3 Std.
Zeppole di San Giuseppe
1h 50min