Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di latte
- 50 g di zucchero + q.b.
- 5 g di lievito di birra fresco
- 50 g di burro morbido, a pezzetti
- 500 g di farina ad alto contenuto di glutine (vedere consigli)
- 2 uova medie
- 240 g di patate a pasta farinosa lessate e schiacciate (vedere consigli)
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- olio di arachidi per friggere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 756 kJ / 180.7 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Sacharidy
- 33.2 g
- Tuk
- 4 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 15 mg
Alternativní recepty
Gattò di patate (TM6)
1h 30 min
Calzoni fritti napoletani
2h 30min
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1u. 20min
Chiacchiere
1h 35min
Casatiello dolce (con lievito madre)
19h
Struffoli
1u.
Pastiera salata
2u.
Corona di pan brioche ripiena di verdure e Asiago
3h 30min
Struffoli di Natale (TM6)
1u.
Pizzette fritte
1 Std. 55 Min
Pastiera napoletana
15 Std.
Ciambelle graffe napoletane
2sa 40 dk