Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 400 g di mozzarella di bufala a pezzi (3-4 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 550 g di pomodori San Marzano, senza semi e a pezzi
- 5 foglie di basilico fresche, lavate
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di zucchero
Impasto
- 100 g di latte
- 3 g di lievito di birra disidratato
- 5 g di malto d'orzo
- 400 g di acqua
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 250 g di farina tipo 1
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 15 g di sale
- 30 g di succo di limone
Terminare la preparazione
- 1500 g di olio di arachidi
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1211 kJ / 289 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Sacharidy
- 27.4 g
- Tuk
- 16.9 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 556.3 mg
Alternativní recepty
Focaccia di patate in padella
1h
Panzerotti
5h
Pinsa farcita
3h
Lenticchie in umido (Bimby Friend)
1h 30min
Baguette con ciccioli
5h
Focaccia integrale con cipolle e peperoni
3h 20min
Focaccia ad alta idratazione TM6
5h
Arancini di riso da "Gli arancini di Montalbano"
3h
Pettole pugliesi
3h
Focaccia barese TM6
4h
Pizza barese ai pomodorini
2h
Focaccia
6h