
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 400 g di mozzarella di bufala a pezzi (3-4 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 550 g di pomodori San Marzano, senza semi e a pezzi
- 5 foglie di basilico fresche lavate
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di zucchero
Impasto
- 100 g di latte
- 3 g di lievito di birra disidratato
- 5 g di malto d'orzo
- 400 g di acqua
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 250 g di farina tipo 1
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 15 g di sale
- 30 g di succo di limone
Terminare la preparazione
- 1500 g di olio di arachidi
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 289 kcal / 1211 kJ
- Protein
- 8.7 g
- Tuk
- 16.9 g
- Sacharidy
- 27.4 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Sodík
- 556.3 mg
Alternativní recepty
Polpette di pane
30min
Focaccia a bastone
5hod.
Panzerottini TM6
4hod.
Pagnotte di Santa Chiara
5hod.
Panzerotti
5hod.
Focaccia barese (TM6)
4hod.
Arancini di riso da "Gli arancini di Montalbano"
3hod.
Focaccia ad alta idratazione TM6
5hod.
Krapfen con crema pasticcera
4hod. 20min
Focaccia
6hod.
Pizza barese ai pomodorini
2hod.
Pizza napoletana
9hod.