Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 400 g di mozzarella di bufala a pezzi (3-4 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 550 g di pomodori San Marzano, senza semi e a pezzi
- 5 foglie di basilico fresche, lavate
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di zucchero
Impasto
- 100 g di latte
- 3 g di lievito di birra disidratato
- 5 g di malto d'orzo
- 400 g di acqua
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 250 g di farina tipo 1
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 15 g di sale
- 30 g di succo di limone
Terminare la preparazione
- 1500 g di olio di arachidi
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1211 kJ / 289 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Sacharidy
- 27.4 g
- Tuk
- 16.9 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 556.3 mg
Alternativní recepty
Cornetto di Matera
4h 30min
Pucce
7 Std.
Cornetti sfogliati (TM6)
9h
Focaccia pomodorini e olive
3 godz. 30 min
Focaccia millebolle
28h
Baguette pancetta e provolone
5 Std. 30 Min
Rustici alla scarola
10 Std.
Danubio salato
3 Std.
Focaccia
6 Std.
Pettole pugliesi
3 Std.
Pizza barese ai pomodorini
2 Std.
Focaccia barese TM6
4 godz.