
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di mandorle con la buccia, tostate
- 12 g di misto di spezie (chiodi di garofano, cannella, noce moscata e anice stellato, vedere consigli)
- 550 g di farina tipo 00
- 2 arance la scorza (senza la parte bianca)
- 1 limone la scorza (senza la parte bianca)
- 400 g di zucchero
- 150 g di acqua a temperatura ambiente
- 2 g di ammoniaca per dolci
- 10 g di cacao amaro in polvere (volitelně)
- 1 pizzico di sale
- 1 tuorlo sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 261.7 kcal / 1095.7 kJ
- Protein
- 6.9 g
- Tuk
- 15.5 g
- Sacharidy
- 28 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Sodík
- 6.2 mg
Alternativní recepty
Casatiello dolce (con lievito madre)
19h
Struffoli di Natale (TM6)
1h
Struffoli
1h
Pastiera fiori d'arancio
12h
Pastiera
15h
Casatiello sugna e pepe
2h 30min
Taralli sugna e pepe
4h
Panini napoletani
5h 20min
Sfogliatelle frolle
2h 30min
Ziti spezzati con ragù genovese
3h
Pizza di scarola
3h 30min
Torta Babà napoletana
8h