Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di vino dolce da dessert (tipo Malvasia o Moscato)
- 1 uovo
- 50 g di strutto
- 1 pizzico di sale
- 380 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1000 g di olio di semi di girasole
-
200
g di miele
nebo 200 g di mosto cotto - 2 cucchiaini di codette colorate o palline colorate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 468 kJ / 590 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 64.6 g
- Tuk
- 32.1 g
- Vláknina
- 1.1 g
Alternativní recepty
Minestra di fave con cicoria
50min
Panzerotti
5h
Mostaccioli al mosto cotto
1h
Sasanelli gravinesi
45min
Scarcella di pasqua ripiena
55min
Calzoncelli melfitani
1h 40min
Pucce
7 Std.
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1h 20 min
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55min
Calzone pugliese alle cipolle
2h 30 min
Pettole pugliesi
3h
Pasticciotti leccesi
1h 15 min