Razza in salsa di peperoni

Razza in salsa di peperoni

4.9 14 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
4 porzioni

Suroviny

  • 20 g di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 spicchio di aglio
  • 60 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 700 g di peperoni puliti e a listarelle (1 cm circa)
  • 100 g di passata di pomodoro
  • 20 g di aceto di vino bianco
  • 100 g di acqua
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 600 g di filetti di razza senza pelle

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 23.4 g
Kalorie 1259 kJ / 301 kcal
Tuk 17 g
Sacharidy 13.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...