Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 700 g di peperoni, puliti e a listarelle (1 cm circa)
- 100 g di passata di pomodoro
- 20 g di aceto di vino bianco
- 100 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 600 g di filetti di razza, senza pelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1259 kJ / 301 kcal
- Protein
- 23.4 g
- Sacharidy
- 13.6 g
- Tuk
- 17 g
Alternativní recepty
Focaccia integrale con cipolle e peperoni (TM6)
3 Std. 20 Min
Uova ripiene al caprino su crema di piselli e lattuga
1 Std.
Insalata di cardi alle erbe e pinoli
40 min
Merluzzo in salsa di pomodoro
30 min
Crema di fave; pesce spada e contorno mediterraneo
45 min
Incapriata di fave e zucchine
6u.
Salsa verde peruviana (di Lorenzo Biagiarelli)
10 Min
Biscotto gelato miele e yogurt
3 Std.
Orecchiette cicoria e mozzarella
40 min
Crostini di pane al sesamo con salsa ai 2 pomodori
4 godz. 15 min
Filetti di merluzzo con contorno di cavolo nero
1 Std.
Spaghetti broccoli e noci
40 min