Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 700 g di peperoni, puliti e a listarelle (1 cm circa)
- 100 g di passata di pomodoro
- 20 g di aceto di vino bianco
- 100 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 600 g di filetti di razza, senza pelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1259 kJ / 301 kcal
- Protein
- 23.4 g
- Sacharidy
- 13.6 g
- Tuk
- 17 g
Alternativní recepty
Polpette di pesce spada alla pizzaiola
50min
Filetti di salmone e branzino con purea di broccoli (Bimby Friend)
1h
Merluzzo al pomodoro con verdure
40 min
Insalata di riso alle erbe, fave e calamari
Žádné hodnocení
Insalata di fave e tonno con melone e agrumi
1h
Crumble di merluzzo con pomodori e peperoni
1h
Baccalá alle olive
25min
Filetti di orata con crema di peperoni
1h 40min
Vellutata fredda peperone, melanzana e curry
2h
Calamari cipolle e patate
50min
Involtini di melanzane con feta e pomodori secchi
55min
Zuppa di baccalà alle cipolle
35min