Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 700 g di peperoni, puliti e a listarelle (1 cm circa)
- 100 g di passata di pomodoro
- 20 g di aceto di vino bianco
- 100 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 600 g di filetti di razza, senza pelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1259 kJ / 301 kcal
- Protein
- 23.4 g
- Sacharidy
- 13.6 g
- Tuk
- 17 g
Alternativní recepty
Zuppa di pesce tradizionale
1 godz. 30 min
Filetti di orata con crema di peperoni
1sa 40 dk
Marinatura per la selvaggina
20 min
Tagliatelle di farina di lenticchie, broccoli e salsiccia
2小时
Frittata di asparagi selvatici
55 Min
Pesce al vapore; lenticchie speziate; salsa ai peperoni (Bimby Friend)
Žádné hodnocení
Involtini di spada su cous cous di cavolfiore
50 min
Ravioli ai carciofi con sugo di gamberi
2小时
Insalata di mare con salsa allo yogurt e ravanelli
1h 20min
Trofie fave, asparagi e pancetta
40min
Cacciucco
1h 20min
Sarde al sugo di pomodoro
40min