Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisèe
- 150 g di farina tipo 00
- 80 g di burro freddo, a pezzi
- 1 cucchiaino raso di sale
- 50 g di acqua
Ripieno funghi e Fontina
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi freschi misti, a tocchetti
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 rametti di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 250 g di Fontina, a tocchetti
- 4 uova
- 60 g di latte intero
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 938.1 kJ / 224.3 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Sacharidy
- 10.4 g
- Tuk
- 16.3 g
- Nasycený tuk
- 7.5 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 563.5 mg
Alternativní recepty
Torta salata con melanzane e scamorza
1 Std. 30 Min
Crostata salata tricolore
1 Std. 30 Min
Sformatini di patate con cuore filante
40min
Crostata salata ai peperoni con mozzarella e basilico
1 Std. 30 Min
Torta salata ai funghi
1 Std. 30 Min
Quiche di spinaci e speck
2h
Torta salata asparagi e ricotta
1 Std.
Torta salata svuotafrigo
2h
Quiche salmone e rucola
1h 40min
Girelle di sfoglia con spinaci e Feta
1 Std. 10 Min
Quiche radicchio e speck
2 Std. 30 Min
Girelle di sfoglia con crema di zucca e speck
2h 15min