Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisèe
- 150 g di farina tipo 00
- 80 g di burro freddo, a pezzi
- 1 cucchiaino raso di sale
- 50 g di acqua
Ripieno funghi e Fontina
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi freschi misti, a tocchetti
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 rametti di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 250 g di Fontina, a tocchetti
- 4 uova
- 60 g di latte intero
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 938.1 kJ / 224.3 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Sacharidy
- 10.4 g
- Tuk
- 16.3 g
- Nasycený tuk
- 7.5 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 563.5 mg
Alternativní recepty
Quiche di spinaci e speck
2 godz.
Lasagne funghi e salsiccia
1h 40 min
Tortine ricotta e cioccolato
1 godz.
Crostata salata ai peperoni con mozzarella e basilico
1 godz. 30 min
Sformato di verdure e formaggio
45 min
Crostata di pere e noci
1 godz. 30 min
Cestini di patate con panna acida e salmone affumicato
2h 40min
Torta salata di Pasqua con crema di Parmigiano Reggiano
1 godz.
Torta salata ai funghi
1 godz. 30 min
Quiche radicchio e speck
2 godz. 30 min
Sformatini di patate con cuore filante
40 min
Lasagne ai funghi
2 godz.