Quiche ai funghi e Fontina

Quiche ai funghi e Fontina

4.3 56 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 1hod. 30min
12 fette

Suroviny

Pasta brisèe
  • di farina tipo 00
    150 g
  • di burro freddo, a pezzi
    80 g
  • di sale
    1 cucchiaino raso
  • di acqua
    50 g
Ripieno funghi e Fontina
  • spicchio di aglio
    1
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di funghi freschi misti, a tocchetti
    300 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
    2 rametti
  • di Fontina a tocchetti
    250 g
  • uova
    4
  • di latte intero
    60 g

Nutriční hodnoty na 1 fetta

Kalorie 224.3 kcal / 938.1 kJ
Protein 9.7 g
Tuk 16.3 g
Sacharidy 10.4 g
Vláknina 0.9 g
Nasycený tuk 7.5 g
Sodík 563.5 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...