Quiche ai funghi e Fontina

Quiche ai funghi e Fontina

4.3 59 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 30min.
12 fette

Suroviny

Pasta brisèe
  • 150 g di farina tipo 00
  • 80 g di burro freddo, a pezzi
  • 1 cucchiaino raso di sale
  • 50 g di acqua
Ripieno funghi e Fontina
  • 1 spicchio di aglio
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 300 g di funghi freschi misti, a tocchetti
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 2 rametti di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
  • 250 g di Fontina a tocchetti
  • 4 uova
  • 60 g di latte intero

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 fetta

Sodík 563.5 mg
Protein 9.7 g
Kalorie 938.1 kJ / 224.3 kcal
Tuk 16.3 g
Vláknina 0.9 g
Nasycený tuk 7.5 g
Sacharidy 10.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...