Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di sedano a pezzi
- 50 g di cipolla in quarti
- 50 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 100 g di verza a listarelle
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 peperoncino rosso piccante
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di salsiccia di maiale fresca, sgranata
-
300
g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
nebo 300 g di riso Arborio (cottura 18 minuti) - 120 g di vino rosso secco
- 850 g di brodo vegetale caldo
- 50 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di fagioli borlotti cotti (vedere consigli)
- 100 g di cotenna di maiale lessata, a listarelle
- 30 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3117 kJ / 741 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 71.6 g
- Tuk
- 35.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risi e bisi
40 min
Risotto con uva e gorgonzola
35 min
Riso e porri
30 min
Risotto con salsiccia e uva
40 min
Panissa vercellese
35 min
Minestra di castagne
1 Std. 40 Min
Risotto brie e asparagi
30 min
Pisarei e faśö
35 min
Risotto all'Arneis con salsiccia di Bra
45 min
Risotto alla campagnola
30 min
Risotto autunnale
50 min
Polenta taragna
1h 15 min