Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 155 g water
- 1 ½ tsp dried yeast, active
- 2 tsp sugar
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 30 g plain yoghurt, unsweetened
- ¾ tsp salt
- 315 g all-purpose flour, plus extra to dust
Filling
- 200 g baby spinach, fresh, destemmed
- 85 g onions, in pieces
- 45 g neutral oil, e.g. vegetable, canola, safflower
- 170 g feta cheese, in pieces
- ½ tsp red pepper flakes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2084 kJ / 498 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 873 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 Std. 25 Min
Matzah
30min
Duchess casserole with vegetables
1h 15min
Focaccia
2u. 5min
Wholegrain hamburger buns
2 godz. 50 min
Classic Flammkuchen
1h
Brioche buns baked in a cast iron pot
2h
Cheese and tomato bread
3 godz. 5 min
Mini Mushroom Galettes
1h 55 min
Artisan potato bread
2u. 5min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4h
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2u. 20min