
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů salátových brambor na kousky
- 100 gramů nakládaných okurek na kousky, slitých (lák uschovejte pro pozdější použití)
- 300 gramů papriky, různé na čtvrtky
- 30 gramů slunečnicového oleje
- 300 gramů cibule na osminy
- 700 gramů klobásy na kousky
- 50 gramů kysaného zelí nahrubo nakrájeného
- 150 gramů rajčatového protlaku
- 1 čajová lžička hořčice
-
2
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
nebo 2 kostky zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody) - 50 gramů láku z okurek
- 250 gramů vody
- sůl dle chuti
- pepř černý, mletý dle chuti
- 4 čajové lžičky zakysané smetany, 10 % tuku
- 4 plátky citrónu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 641 kcal / 2686 kJ
- Protein
- 33 g
- Tuk
- 49 g
- Sacharidy
- 14 g
- Vláknina
- 4.9 g