Zařízení & příslušenství
Soljanka z DDR
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 30min.
4 porce
Suroviny
-
100 gramů salátových brambor na kousky
-
100 gramů nakládaných okurek na kousky, slitých (lák uschovejte pro pozdější použití)
-
300 gramů papriky, různé na čtvrtky
-
30 gramů slunečnicového oleje
-
300 gramů cibule na osminy
-
700 gramů klobásy na kousky
-
50 gramů kysaného zelí nahrubo nakrájeného
-
150 gramů rajčatového protlaku
-
1 čajová lžička hořčice
-
2 kostky zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)2 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
-
50 gramů láku z okurek
-
250 gramů vody
-
sůl dle chuti
-
pepř černý, mletý dle chuti
-
4 čajové lžičky zakysané smetany, 10 % tuku
-
4 plátky citrónu
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
33 g
Kalorie
2686 kJ /
641 kcal
Tuk
49 g
Vláknina
4.9 g
Sacharidy
14 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Oblíbené recepty hvězd II.
14 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Jehněčí hřebínek s ratatouille, zelenými fazolkami a zapečenými bramborami
Žádné hodnocení
Tacos se zeleninou a fazolemi kidney beans
Žádné hodnocení
Aïoli
5min.
Tradiční taiwanské meat floss
Žádné hodnocení
Terina z vepřového kolena s kořenovou zeleninou
2hod. 20min.
Karpatka
4hod. 30min.
Paštika s tuňákem a lososem
12hod. 10min.
Bigos
1hod. 30min.
Vitello tonato
2hod.
Višňové cookies s kokosem
35min.
Cantuccini di Prato
1hod.
Caponata
30min.