Zařízení & příslušenství
Soljanka z DDR
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 30min.
4 porce
Suroviny
-
100 gramů salátových brambor na kousky
-
100 gramů nakládaných okurek na kousky, slitých (lák uschovejte pro pozdější použití)
-
300 gramů papriky, různé na čtvrtky
-
30 gramů slunečnicového oleje
-
300 gramů cibule na osminy
-
700 gramů klobásy na kousky
-
50 gramů kysaného zelí nahrubo nakrájeného
-
150 gramů rajčatového protlaku
-
1 čajová lžička hořčice
-
2 kostky zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)2 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
-
50 gramů láku z okurek
-
250 gramů vody
-
sůl dle chuti
-
pepř černý, mletý dle chuti
-
4 čajové lžičky zakysané smetany, 10 % tuku
-
4 plátky citrónu
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
33 g
Kalorie
2686 kJ /
641 kcal
Tuk
49 g
Vláknina
4.9 g
Sacharidy
14 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Oblíbené recepty hvězd II.
14 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Miso-jogurtový bramborový salát
35min.
Migas s papričkami Padrón
Žádné hodnocení
Pastelera de choclo (kukuřičný nákyp)
Žádné hodnocení
Plněné kapustové listy s rajčaty
40min.
Hrášková terina s uzeným pstruhem
7hod. 45min.
Rassolnik (polévka z nakládaných okurek)
1hod. 20min.
Bigos
1hod. 30min.
Paštika s tuňákem a lososem
12hod. 10min.
Salmorejo
10min.
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45min.
Marocká polévka harira s kuřecím masem
55min.
Karpatka
4hod. 30min.