
Kompatibilní verze
Ajoblanco de avellana con compota de manzana y brocheta de sardina
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ajoblanco de avellanas
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 140 g de avellanas crudas
- ½ - 1 diente de ajo
- 50 g de pan de molde (volitelně)
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 15 g de vinagre
- 200 - 300 g de agua fría
- 200 g de cubitos de hielo
Compota de manzana y brochetas de sardina ahumada
- 1 manzana en cuartos, pelada y sin pepitas
- 1 cucharada de azúcar
- ½ cucharadita de piel de lima rallada
- 4 - 8 sardinas ahumadas en trozos de 2 cm
-
4
higos en cuartos u octavos
nebo 8 - 16 uvas en cuartos u octavos - aceite
- 1 tarro de caviar de arenque (aprox. 60 g)
- piel de lima rallada
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 497 kcal / 2078 kJ
- Protein
- 16.8 g
- Tuk
- 39.3 g
- Sacharidy
- 18.9 g
- Vláknina
- 4.2 g
- Nasycený tuk
- 5.1 g
- Sodík
- 266.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmorejo de mango con bastones de berenjena crujiente
50min
Ajoblanco de cerezas
10min
Ajoblanco de mango con arroz, aguacate y langostinos
40min
Mazamorra cordobesa
10min
Salmorejo de grana y oro
45min
Ajoblanco
5min
Gazpacho
10min
Gazpacho de manzanas, arándanos y cerezas
10min
Gazpacho de remolacha con ensalada de lombarda y queso feta
15min
Limones encurtidos
1hod.
Cuajada de carnaval
4hod. 45min
Crema fría de espárragos blancos con berberechos
5min