
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 克 紅蘿蔔 切塊
- 80 克 青江菜 切段
- 60 克 新鮮香菇 切塊
- 20 克 新鮮黑木耳
- 20 克 芹菜
- 20 克 冬粉 泡軟,切小段(約1公分)
- 1 茶匙 鹽
- 1 茶匙 細砂糖
- 香油 少許
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- 10 張 水餃皮
- 500 克 水
-
香油 少許
nebo 紅辣椒油 少許
- Nutriční hodnoty
- na 1 個
- Kalorie
- 47 kcal / 200 kJ
- Protein
- 1.2 g
- Tuk
- 0.6 g
- Sacharidy
- 9.5 g
- Vláknina
- 0.8 g