Zařízení & příslušenství
炒紅甜椒與洋蔥
Příprava 10min.
Celkový 25min.
350 克
Suroviny
-
油20 克
-
紅甜椒 切塊(約2公分)200 克
-
洋蔥 切塊(約3公分)170 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 350 克
Sodík
9 mg
Protein
4 g
Kalorie
1166 kJ /
278 kcal
Tuk
20 g
Vláknina
7.1 g
Nasycený tuk
2 g
Sacharidy
14 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
基礎高溫料理
19 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
美善品美味秘密
157 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan