Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 - 125 g d'oignons, coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 50 - 100 g de lard fumé, coupé en lardons
- 400 g de viande de bœuf, coupée en cubes (2-3 cm) (de préférence gîte, paleron, collier ou joue)
-
10
g de fécule de maïs (volitelně)
nebo 10 g de farine de blé (volitelně) - 150 g de vin rouge, de préférence corsé
- 70 g d'eau
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- ½ bouquet garni (laurier, thym et persil)
- 200 g de carottes, coupées en rondelles
- 100 g de champignons de Paris frais, coupés en lamelles
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1636.8 kJ / 391.2 kcal
- Protein
- 34.4 g
- Sacharidy
- 13.7 g
- Tuk
- 19.3 g
- Nasycený tuk
- 5.9 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 545.9 mg
Alternativní recepty
Cannelloni sauce bolognaise
1h 15min
Hachis parmentier aux herbes, purée au paprika
1 Std. 45 Min
Sauté de dinde, sauce aux champignons
45 min
Blanquette de veau cuisson lente
2 Std. 10 Min
Lasagne de blanquette
2h 40min
Ragoût de veau à l'asturienne
2h 45min
Bœuf carotte en cuisson lente
3h
Omelette aux champignons et aux herbes
30 min
Poulet façon bourguignon
35min
Bœuf bourguignon (mode cuisson lente)
12h
Poulet rôti aux légumes et pommes de terre
1h 15min
Cassoulet toulousain
1sa 40 dk