Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 - 125 g d'oignons, coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 50 - 100 g de lard fumé, coupé en lardons
- 400 g de viande de bœuf, coupée en cubes (2-3 cm) (de préférence gîte, paleron, collier ou joue)
-
10
g de fécule de maïs (volitelně)
nebo 10 g de farine de blé (volitelně) - 150 g de vin rouge, de préférence corsé
- 70 g d'eau
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- ½ bouquet garni (laurier, thym et persil)
- 200 g de carottes, coupées en rondelles
- 100 g de champignons de Paris frais, coupés en lamelles
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1636.8 kJ / 391.2 kcal
- Protein
- 34.4 g
- Sacharidy
- 13.7 g
- Tuk
- 19.3 g
- Nasycený tuk
- 5.9 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 545.9 mg
Alternativní recepty
Tajine de poulet aux olives et pommes de terre
50min
Ragoût de bœuf et gnocchi
1 Std. 30 Min
Pâtes et boulettes de viande à la sauce tomate
45 Min
Pain cétogène à la farine de coco
50min
Txilindron d'agneau
1 Std. 15 Min
LEAB - A
1 Std.
Spaghetti carbonara express
25 min
Soupe au chou (caldo verde)
40 Min
Rouelle de veau aux carottes
50min
Poulet façon bourguignon
35min
Blanquette de veau et ses petits légumes
1 Std.
Bœuf bourguignon (mode cuisson lente)
12 Std.