
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 - 125 g d'oignons coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 50 - 100 g de lard fumé, coupé en lardons
- 400 g de viande de bœuf coupée en cubes (2-3 cm) (de préférence gîte, paleron, collier ou joue)
-
10
g de fécule de maïs (volitelně)
nebo 10 g de farine de blé (volitelně) - 150 g de vin rouge de préférence corsé
- 70 g d'eau
- ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- ½ bouquet garni (laurier, thym et persil)
- 200 g de carottes coupées en rondelles
- 100 g de champignons de Paris frais coupés en lamelles
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 391.2 kcal / 1636.8 kJ
- Protein
- 34.4 g
- Tuk
- 19.3 g
- Sacharidy
- 13.7 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Nasycený tuk
- 5.9 g
- Sodík
- 545.9 mg
Alternativní recepty
Mon petit hachis Parmentier
1hod.
Entrecôte et risotto aux champignons
40min
Spaghetti carbonara fraîches
1hod. 5min
Rouelle de veau aux carottes
50min
Sauté de porc aux carottes et riz vapeur
1hod.
Sauté de veau aux artichauts et petits pois
Žádné hodnocení
Sauté de porc à la moutarde et panais
50min
Paupiettes de veau aux petits légumes
1hod.
Poulet cacciatore et pâtes
55min
Pot-au-feu
1hod. 35min
Rôti de porc, sauce au miel et carottes
1hod. 20min
Bœuf bourguignon (mode cuisson lente)
12hod.