Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de gruyère, coupé en morceaux
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 10 g d'huile d'olive
- beurre, pour le plat
- 500 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 300 g de fromage de chèvre frais
- 1 brin de romarin déshydraté et haché
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre blanc moulu
- 500 g de courgettes
- 500 g de pommes de terre, coupées en morceaux de taille adaptée à la grande goulotte
- Nutriční hodnoty
- na 4 portions
- Kalorie
- 12157 kJ / 2927 kcal
- Protein
- 75 g
- Sacharidy
- 117 g
- Tuk
- 233 g
- Nasycený tuk
- 154 g
- Vláknina
- 18 g
- Sodík
- 3346 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Purée mousseline
40min
Gratin de légumes à la béchamel, origan et fromage
1 Std. 30 Min
Gratin dauphinois, patate douce et cheddar à la truffe
1h
Gratin de pommes de terre
1sa 10 dk
Gratin de pomme de terre aux cèpes
1 Std. 20 Min
Clafoutis de tomates cerise, courgettes et thym
50min
Gratin de pommes de terre et panais
1sa 25 dk
Gratin dauphinois aux cèpes
1 Std. 30 Min
Mon petit hachis Parmentier
1h
Riz fondant aux légumes
25min
Gratin de courgettes au curry
1h 5min
Tiramisu à la pâte à tartiner et aux speculoos
6h 30min