Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 800 g de viande de bœuf à braiser (de préférence gîte, paleron, collier ou joue), coupée en cubes (2-3 cm)
- 350 g de vin rouge, de préférence corsé
Le jour même
- 200 - 250 g d'oignons, coupés en deux
- 3 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 400 - 500 g de carottes, coupées en rondelles
- 100 - 200 g de lard fumé, coupé en lardons
- 150 g d'eau
- 20 g de fécule de maïs
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 bouquet garni (laurier, thym et persil)
- 2 carrés de chocolat noir 70% de cacao (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1597.7 kJ / 381.8 kcal
- Protein
- 33.7 g
- Sacharidy
- 16.2 g
- Tuk
- 16.1 g
- Nasycený tuk
- 5.5 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 550.7 mg
Alternativní recepty
Galettes de spaghetti de patates douces (latkes)
55min
Txilindron d'agneau
1 Std. 15 Min
Mijoté de veau au miel de lavande
1h 45min
Mijoté de bœuf aux poivrons
3 godz. 15 min
Rouelle de veau aux carottes
50min
Lasagne fraîches à la bolognaise
2 godz. 30 min
Poulet façon bourguignon
35min
Paupiettes de veau aux petits légumes
1u.
Carottes Vichy
35min
Blanquette de veau cuisson lente
2 godz. 10 min
Sauté de porc au caramel et choux de Bruxelles
1u.
Filet mignon au chorizo et gratin dauphinois
1h 5min