Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 pimentos (200 g cada aprox.)
- 4 pés de salsa, só as folhas
- 100 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 1 dente de alho
- 30 g cebola
- 30 g aipo
- 30 g cenoura
- 30 g azeite
- 300 g peito de frango s/ pele picado
- 2 ovos
- 40 g pão ralado
- ¾ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta preta
-
50
g queijo scarmoza fumado cortado em palitos (5 mm x 5 cm aprox.)
nebo 50 g queijo, duro (Edam, Cheddar, etc.), cortado em palitos (5 mm x 5 cm aprox.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1732.3 kJ / 414 kcal
- Protein
- 30.1 g
- Sacharidy
- 15.9 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 9.1 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 870.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Entrecosto em slow cooking com molho barbecue
4h 25min
Rolos primavera com legumes - TM6
1 Std.
Hambúrgueres bahn mi em pão a vapor com pickles de cenoura
1 Std. 20 Min
Folhados de endívias com vinagre balsâmico
1 Std. 5 Min
Vinho quente
15 Min
Soufflés de bacalhau e espargos verdes
1 Std. 40 Min
Galete de frango familiar
1h 55min
Pan bagnat e salada de grão e pepino
2 Std. 40 Min
Ovos com bacon e pimentos
35 Min
Espetos de carne picada e hambúrgueres
20 min
Omelete no forno
40 Min
Frango georgiano (Chakhokhbili) com bulgur
1 Std. 15 Min