Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g sardinha em azeite s/ espinha
- 20 g coentros
- 150 g cebola roxa cortada em pedaços
- 5 pés de tomilho-limão, só as folhas
- 1 limão (raspa e sumo)
- 60 g azeite
- 200 g sêmola de milho
- 100 g farinha de milho
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
- 1200 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
nebo 1 cubo de caldo de legumes - ½ c. chá de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1728.8 kJ / 413.2 kcal
- Protein
- 19.4 g
- Sacharidy
- 46.3 g
- Tuk
- 17.4 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 5.5 g
- Sodík
- 360.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Xarém de conquilhas
3hod.
Xarém com atum fresco
40min
Gaspacho
10min
Favas guisadas
50min
Sopa de beldroegas com queijo fresco
50min
Salada de ovas
40min
Salmorejo
25min
Feta vegan em azeite e ervas
1 Std. 10 Min
Sopa de bacalhau e marisco
1小时
Xarém do caldo da caldeirada
30min
Raia alhada
40min
Muamba de ginguba com galinha e funje de milho
1 Std. 10 Min