
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Macadamia Ricotta
- 9 oz raw macadamia nuts (see Tip)
- water to soak
- 1 lemon
- 3 oz ice cubes
- 2 tbsp nutritional yeast
- 1 tsp salt (see Tip) (volitelně)
- ½ oz extra virgin olive oil
Pistachio Pesto
- 1 lemon
- 1 tsp salt
- 6 oz pistachio nuts, unsalted shelled
- 3 ½ oz fresh basil leaves only
- 2 oz fresh spinach leaves
- 8 oz extra virgin olive oil
Sun-Dried Tomato Pesto
-
7
oz sun-dried tomatoes
nebo 7 oz sun-dried tomatoes, in oil drained - 7 oz Roma tomatoes halved
- ½ oz fresh basil leaves only
- 1 shallot halved
- 5 oz red bell pepper cut into pieces
- 2 oz extra virgin olive oil
- ½ oz lemon juice
- 1 oz agave
- 1 tsp salt
Herb Oil
- 1 oz fresh parsley, leaves only
- ½ oz fresh basil leaves only
- ½ oz fresh spinach leaves
- 8 oz extra virgin olive oil
Assembly
- 8 oz zucchini (approx. 6 in. long)
- salt to season
- ground black pepper to season
- 3 heirloom tomatoes (medium-sized)
- fresh basil e.g. petite Italian basil
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1395.6 kcal / 5839 kJ
- Protein
- 19 g
- Tuk
- 133.2 g
- Sacharidy
- 46.8 g
- Vláknina
- 14.9 g
- Nasycený tuk
- 20.4 g
- Sodík
- 1271.9 mg
Alternativní recepty
Butternut Queso (Matthew Kenney)
5hod. 15min
Butternut Squash and Smoked Gouda Gratin
1hod. 30min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20min
Green Goddess Salad
10min
Chopped Asian Salad
20min
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45min
Baked Beet Falafel Buddha Bowls
1hod. 5min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30min
Basil Pesto
10min
Gluten-Free Veggie Pizza Crust
45min
Lentil Salad
35min
Southwest Quinoa
40min