Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 green onions, cut into pieces
- 1 garlic clove
- ½ oz vegetable oil
- 2 stalks celery, sliced (¼ in.)
- 3 ½ oz fresh green beans, trimmed, cut in half
- 5 oz yellow squash, cut into pieces (½ in.)
- 4 oz carrots, cut into pieces (½ in.)
- ½ tsp thyme
- ¾ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
- 45 oz vegetable stock
- 6 oz dry pasta, ditalini rigati pasta
- 2 oz lacinato kale, center rib removed, cut into pieces (1 in.)
- 14 oz canned cannellini beans, rinsed, drained
- 4 oz fresh green peas
- 1 tbsp lemon juice
- grated Parmesan cheese, to garnish (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 834.2 kJ / 199.4 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Sacharidy
- 31.9 g
- Tuk
- 4.3 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 8.4 g
- Sodík
- 520.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Veggie Loaded Pasta Sauce
30min
Steel Cut Oats
35min
Tuscan White Bean Stew
1h
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45min
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Potato Gratin (TM6)
1 Std. 10 Min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40min
Chunky Vegetable Barley Soup
1h
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1h 50 min.
Curried Lentils
5h 15 min
West African Peanut Soup with Chicken
50min