Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 green onions, cut into pieces
- 1 garlic clove
- ½ oz vegetable oil
- 2 stalks celery, sliced (¼ in.)
- 3 ½ oz fresh green beans, trimmed, cut in half
- 5 oz yellow squash, cut into pieces (½ in.)
- 4 oz carrots, cut into pieces (½ in.)
- ½ tsp thyme
- ¾ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
- 45 oz vegetable stock
- 6 oz dry pasta, ditalini rigati pasta
- 2 oz lacinato kale, center rib removed, cut into pieces (1 in.)
- 14 oz canned cannellini beans, rinsed, drained
- 4 oz fresh green peas
- 1 tbsp lemon juice
- grated Parmesan cheese, to garnish (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 834.2 kJ / 199.4 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Sacharidy
- 31.9 g
- Tuk
- 4.3 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 8.4 g
- Sodík
- 520.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 Min
Chunky Vegetable Barley Soup
1 Std.
Basic Farro
35 Min
Split Pea Soup
1 Std. 25 Min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 min
Mushroom Taco Filling
35 Min
Broccoli Red Lentil Soup
25 Min
Tuscan White Bean Stew
1 Std.
Eggplant Stacks
1 Std. 35 Min
Vegetarian Chili
50 Min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 Min
Smoky Black Bean Soup
35 Min