![Broccoli Rabe Pesto with Pasta and Roasted Squash Broccoli Rabe Pesto with Pasta and Roasted Squash](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/84a62ff0-3895-48ed-b3d9-5e67aec5a717/Derivates/26cfba38-3d15-4d11-91d6-b38e185611c8.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 16 oz pattypan squash, cut into pieces (1 in.)
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 1 tsp salt, to taste, divided
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 8 oz broccoli rabe, trimmed, cut into pieces
- 62 oz water, divided
- 3 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 2 oz pine nuts
- 2 garlic cloves
- 2 oz baby spinach
- 5 oz extra virgin olive oil
- 2 tsp lemon juice
- 8 oz dried whole wheat pasta
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3251 kJ / 777 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 57 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 8 g
- Sodík
- 1069 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mushroom Fettuccini
40 min
Vegetarian Chili
50min
Barley and Lentil Radicchio Salad
1h 25min
Gozleme Stuffed Pockets (Paul)
2 Std. 5 Min
Risotto with Broccolini
35min
One-Pot Barley and Vegetables
1 godz. 10 min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Sweet Potato Gnocchi
1h 15min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1 godz.
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1h 15min