![Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney) Metric Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney) Metric](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/836abcbc840ff1c135e4745ceb3d906b/Derivates/b8838adb8359b65dcc4b90c1fb665ffda290628d.jpg)
Kompatibilní verze
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney) Metric
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Macadamia Ricotta
- 255 g macadamia nuts, raw (see Tip)
- water, to soak
- 1 lemon
- 85 g ice cubes
- 2 tbsp nutritional yeast
- 1 tsp salt (see Tip) (volitelně)
- 15 g extra virgin olive oil
Pistachio Pesto
- 1 lemon
- 1 tsp salt
- 170 g pistachio nuts, peeled and unsalted
- 100 g fresh basil, leaves only
- 60 g fresh spinach leaves
- 225 g extra virgin olive oil
Sun-Dried Tomato Pesto
-
200
g sun-dried tomatoes
nebo 200 g sun-dried tomatoes, in oil, drained - 200 g Roma tomatoes, halved
- 15 g fresh basil, leaves only
- 1 shallot, halved
- 140 g red bell pepper, cut into pieces
- 60 g extra virgin olive oil
- 15 g lemon juice
- 30 g agave syrup
- 1 tsp salt
Herb Oil
- 30 g fresh parsley, leaves only
- 15 g fresh basil, leaves only
- 15 g fresh spinach leaves
- 225 g extra virgin olive oil
Assembly
- 225 g zucchini (approx. 15 cm long)
- salt, to season
- black pepper, ground, to season
- 3 heirloom tomatoes (medium-sized)
- basil, fresh, e.g. petite Italian basil
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 5839 kJ / 1395.6 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 46.8 g
- Tuk
- 133.2 g
- Nasycený tuk
- 20.4 g
- Vláknina
- 14.9 g
- Sodík
- 1271.9 mg
Alternativní recepty
Turmeric Basmati Rice with Currants
35 Min
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
3 Std. 15 Min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
15 min
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
1 Std.
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4 Std. 20 Min
Orange Dyed Eggs
55min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1h 10min
Crispy bread with tapenade
45min
Coconut Rice Salad
1 Std.
Creamy pea soup
40min
Basic Farro
35 Min
Cheese Arepas
50min