Polpo con patate a Cottura Lenta

Polpo con patate a Cottura Lenta

3.7 18 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 30min.
4 porzioni

Suroviny

  • 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 70 g di scalogno a pezzi
  • 1 peperoncino rosso (volitelně)
  • 30 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1000 g di polpo fresco pulito e a pezzi (vedere consigli)
  • 60 g di vino bianco
  • 200 g di pomodorini la polpa in scatola
  • 1 spicchio di aglio
  • 6 foglie di basilico fresco lavate
  • 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
  • 500 g di patate pelate e a tocchi grandi (3 cm circa)
  • 4 pane casereccio
  • sale a piacere

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 328.2 mg
Protein 34.2 g
Kalorie 1993.3 kJ / 476.5 kcal
Tuk 14.6 g
Vláknina 6.8 g
Nasycený tuk 1.5 g
Sacharidy 53.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...