Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 70 g di scalogno a pezzi
- 1 peperoncino rosso (volitelně)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1000 g di polpo fresco, pulito e a pezzi (vedere consigli)
- 60 g di vino bianco
- 200 g di pomodorini, la polpa in scatola
- 1 spicchio di aglio
- 6 foglie di basilico fresco, lavate
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 500 g di patate, pelate e a tocchi grandi (3 cm circa)
- 4 pane casereccio
- sale, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1993.3 kJ / 476.5 kcal
- Protein
- 34.2 g
- Sacharidy
- 53.7 g
- Tuk
- 14.6 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 6.8 g
- Sodík
- 328.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpo alla Luciana
1h 30min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 min
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1 Std. 25 Min
Lingua con cipolline a Cottura Lenta
4h 30 min
Insalata di seppie, patate e pomodorini
35 min
Anelli di totano in umido
30 min
Insalata di polpo e patate
2h
Cous cous con moscardini e olive
1 Std.
Moscardini alla busara sottovuoto
2h
Polpo con patate alla salentina
1h 10 min
Moscardini al limone
30 min
Polpo e patate a Cottura Lenta, grigliato
2 Std. 45 Min