Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste, le foglioline lavate e asciugate (prezzemolo, erba cipollina, timo)
- 500 g di acqua
- 100 g di patate, pelate e a fette sottili
- 500 g di carne trita di manzo
- 50 g di yogurt naturale non zuccherato
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di aglio in polvere (opzionale)
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- pangrattato q.b. per panare
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 856.7 kJ / 204.7 kcal
- Protein
- 21.2 g
- Sacharidy
- 7.3 g
- Tuk
- 10.3 g
- Nasycený tuk
- 3.4 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 273.7 mg
Alternativní recepty
Polpettone classico (TM6)
1 godz. 15 min
Polpette fritte
40 min
Frittelle di patate aromatiche
45 min
Girelle di sfoglia con spinaci e Feta
1 godz. 10 min
Pasta al pesto di fagiolini
30 min
Mignolata
3h 30min
Polpette alla calabrese
50min
Polpette di carne e melanzane
50min
Lasagne di polenta
3h 30min
Spaghetti al sugo di polpettine
1 godz. 30 min
Crostata salata tricolore
1 godz. 30 min
Tagliatelle al ragù
1 godz. 10 min