
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 120 g di pane a dadini
- 3 peperoni rossi
- 3 - 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di acciughe sotto sale dissalate
- 30 g di olive di Gaeta
- 10 g di capperi sotto sale dissalati
- 1 spicchio di aglio
- 2 pizzichi di origano secco
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 187.3 kcal / 783.7 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 16.9 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Sodík
- 354.1 mg
Alternativní recepty
Quiche ai peperoni e pomodori
1hod. 30min
Pasta fredda alla norma
30min
Spaghetti alla Nerano
30min
Tiella di Gaeta con scarola e olive
2hod.
Contorno di friggitelli
30min
Involtini di melanzane al prosciutto
1hod.
Ciambotta
1hod.
Peperoni ripieni alla barese
55min
Caserecce cime di rapa e salsiccia
1hod.
Spaghetti scarola, olive e briciole di pane (vegan)
35min
Contorno di scarola con noci e pinoli
20min
Pizza di scarola
3hod. 30min