Peperoni imbottiti alla napoletana

Peperoni imbottiti alla napoletana

4.6 29 rating
Příprava 15min.
Celkový 45min.
6 porzioni

Suroviny

  • 60 g olio extravergine di oliva
  • 120 g di pane a dadini
  • 3 peperoni rossi
  • 3 - 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 30 g di acciughe sotto sale dissalate
  • 30 g di olive di Gaeta
  • 10 g di capperi sotto sale dissalati
  • 1 spicchio di aglio
  • 2 pizzichi di origano secco
  • 1 - 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 354.1 mg
Protein 4 g
Kalorie 783.7 kJ / 187.3 kcal
Tuk 12 g
Vláknina 1.1 g
Nasycený tuk 1.5 g
Sacharidy 16.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...