Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 120 g di pane a dadini
- 3 peperoni rossi
- 3 - 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di acciughe sotto sale, dissalate
- 30 g di olive di Gaeta
- 10 g di capperi sotto sale, dissalati
- 1 spicchio di aglio
- 2 pizzichi di origano secco
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 783.7 kJ / 187.3 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 16.9 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 354.1 mg
Alternativní recepty
Tiella di Gaeta con scarola e olive
2 Std.
Braciole pugliesi
1h
Pasta fredda alla norma
30min
Gattò di zucca e patate
1 Std. 40 Min
Contorno di friggitelli
30min
Margarita con quadrotti di frittata di patate
1h
Maccheroncini al forno con melanzane e pomodorini
30min
Torta di bietole e pecorino in padella
1h 20min
Pasta ‘ncasciata
1h 55min
Timballo di riso alla siciliana
1h 30min
Peperoni ripieni in salsa al pomodoro
1 Std. 45 Min
Peperoni ripieni alla barese
55 Min