Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 120 g di pane a dadini
- 3 peperoni rossi
- 3 - 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di acciughe sotto sale, dissalate
- 30 g di olive di Gaeta
- 10 g di capperi sotto sale, dissalati
- 1 spicchio di aglio
- 2 pizzichi di origano secco
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 783.7 kJ / 187.3 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 16.9 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 354.1 mg
Alternativní recepty
Involtini di melanzane al prosciutto
1h
Tiella di Gaeta con scarola e olive
2h
Timballo di riso alla siciliana
1h 30min
Fiori di zucca ripieni di patate, scamorza e prosciutto
1h
Pangrattato alle acciughe e paprika
Žádné hodnocení
Cheesecake al melone
5h 30min
Chips di polenta con caponata e composta ai frutti rossi
4h
Millefoglie vegetariana
1h 30min
Fileja tropeani
2h
Pasta ‘ncasciata
1j 55 menit
Timballo di anelletti al forno
1h 40min
Brioche ai peperoni
2 Std. 45 Min