Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g cenoura cortada em pedaços (2 cm aprox.)
- 250 g alho-francês cortado em pedaços (2 cm aprox.)
- 1 c. sopa de caril em pó
- 50 g azeite
- 600 g abóbora-manteiga s/ casca e s/ sementes, cortada em pedaços (3-4 cm aprox.)
-
500 - 600
g água
nebo 500 - 600 g caldo de legumes líquido - 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta preta
-
100
g natas
nebo 100 g leite evaporado ou queijo-creme -
Croutons q.b. p/ guarnecer
nebo Cebolinho ou Natas q.b. p/ guarnecer
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1351.3 kJ / 323 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Sacharidy
- 31.6 g
- Tuk
- 22.3 g
- Nasycený tuk
- 7.5 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 641.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de brócolos com croutons
1 Std.
Creme cor de laranja
50 Min
Creme de chuchu e funcho
40 Min
Sopa de curgete com abóbora e burrata
50 Min
Creme de abóbora, cogumelos e castanhas
1 Std.
Creme de abóbora com ravioli
35 Min
Creme de brócolos e amêndoa
40 Min
Sopa de alho-francês com croutons
55 Min
Sopa de abóbora e hortelã
40 Min
Sopa de abóbora-manteiga e gengibre
35 Min
Sopa de batata e abóbora com camarão
45 Min
Creme de abóbora e hortelã
40 Min