Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 ramitas de perejil fresco limpio y seco (hojas y parte del tallo)
Cocción de pulpo
- 1200 g de pulpo congelado crudo (descongelado)
- 1000 g de agua
- ½ cebolla
- 1 hoja de laurel seca
Garbanzos
- 2 - 3 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos
- 100 g de vino blanco seco
- 400 g de caldo de pescado
- 60 g de patata chascada
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1421.2 kJ / 339.7 kcal
- Protein
- 34.3 g
- Sacharidy
- 15.6 g
- Tuk
- 13.6 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 813.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fabas con almejas (Cocción lenta)
20h
Marmitako de salmón
1h
Garbanzos con rape y crujiente de cecina
50min
Marmitako de pulpo
40 min
Lentejas con calamares
2h 50min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45 min
Risotto con calamares en salsa americana para dos
30min
Garbanzos en salsa verde con salmón
25min
Guiso de cigalitas, setas y garbanzos
45 min
Caldereta de mejillones
45 min
Potaje de garbanzos con kale y gambones
40 min
Arroz con sepia y cigalas
1h