Garbanzos en salsa verde con pulpo

Garbanzos en salsa verde con pulpo

4.3 40 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
6 raciones

Suroviny

  • 10 ramitas de perejil fresco limpio y seco (hojas y parte del tallo)
Cocción de pulpo
  • 1200 g de pulpo congelado crudo (descongelado)
  • 1000 g de agua
  • ½ cebolla
  • 1 hoja de laurel seca
Garbanzos
  • 2 - 3 dientes de ajo
  • 30 g de aceite de oliva
  • 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos
  • 100 g de vino blanco seco
  • 400 g de caldo de pescado
  • 60 g de patata chascada

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 813.6 mg
Protein 34.3 g
Kalorie 1421.2 kJ / 339.7 kcal
Tuk 13.6 g
Vláknina 3.2 g
Nasycený tuk 2 g
Sacharidy 15.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...