![Garbanzos en salsa verde con pulpo Garbanzos en salsa verde con pulpo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3df816514ea4d6475a60776925f7c79f/Derivates/d9109c1d163d2cb92a251d8124bde1e7a5696a54.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 ramitas de perejil fresco limpio y seco (hojas y parte del tallo)
Cocción de pulpo
- 1200 g de pulpo congelado (descongelado)
- 1000 g de agua
- ½ cebolla
- 1 hoja de laurel seca
Garbanzos
- 2 - 3 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos
- 100 g de vino blanco seco
- 400 g de caldo de pescado
- 60 g de patata chascada
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1421.2 kJ / 339.7 kcal
- Protein
- 34.3 g
- Sacharidy
- 15.6 g
- Tuk
- 13.6 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 813.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fabes con pulpo
45 Min
Caldereta de mejillones
45 Min
Fabas con almejas (Cocción lenta)
20h
Sopa marinera asturiana
30 Min
Garbanzos con rape y crujiente de cecina
50 Min
Garbanzos con tomate, piquillos y atún
45 Min
Alubias con bacalao
30 Min
Potaje de garbanzos con kale y gambones
40 min
Guiso marinero
1h 20min
Arroz caldoso con atún fresco
40 min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45 Min
Alubias con gambas
20 Min