Kompatibilní verze
Guiso de alcachofas y espárragos blancos con langostinos
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Limpieza de alcachofas y fumet
- 1200 g de alcachofas frescas
-
1 - 2
ramitas de perejil fresco
nebo ½ limón - 500 g de langostinos crudos sin pelar
- 8 espárragos blancos (en conserva) escurridos
- 20 g de aceite de oliva
- 100 g de brandy
- 250 g de agua
Terminación
- 200 g de cebolla en cuartos
- 1 diente de ajo
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco, hojas y parte del tallo (y algo más para espolvorear)
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 50 g de aceite de oliva
- 1 cucharada de maicena
- 1 pastilla de caldo de verduras
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1387 kJ / 332 kcal
- Protein
- 29.4 g
- Sacharidy
- 11.4 g
- Tuk
- 18.8 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 24.7 g
- Sodík
- 768 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45 min
Guisat de peix
1h 25min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45 min
Marmitako de caballa
50min
Salmorejo con pipirrana y caballa
15min
Allipebre de rape
45 min
Popietas de lenguado con espárragos y salsa de setas
45 min
Mejillones con champiñones y puerros en salsa
55 min
Caldeirada marinera de mero
50min
Arroz de alcachofas y bacalao (Cocción de arroz)
50min
Potaje de garbanzos con kale y gambones
40 Min
Cazuela de rape rusadir
1h