Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 chalota en mitades
- 50 g de pimiento rojo
- 50 g de pimiento verde
- 1 diente de ajo
- 35 g de aceite de oliva
- 250 g de arroz de grano redondo
- 600 g de caldo de pescado
- 150 g de bonito en aceite
- 150 g de aceitunas rellenas de anchoa
- 150 g de berberechos al natural (en conserva) con su caldo
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2138 kJ / 511 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Sacharidy
- 58.5 g
- Tuk
- 19.6 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 1086.6 mg
Alternativní recepty
Garbanzos con tomate, piquillos y atún
45 min
Marmitako de salmón
1h
Arroz con sofrito de verduras y jamón
50 min
Goulash de chorizo con verduras, garbanzos y pasta
30 min
Pasta con lentejas y salchichas
35 min
Bundt cake salado de patata y beicon
2h
Arroz caldoso con atún fresco
40 min
Pasta risottata con pesto de aceituna y almendra
30 min
Caldereta de mejillones
45 min
Arroz cremoso al azafrán con calabacín, champiñones y beicon
50 min
Fideuá de verduras y pollo
30 min
Arroz con setas y anchoas
1h