Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de cebolla en cuartos
- 1 diente de ajo
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 350 g de patata en rodajas de 5-7 mm
- 300 g de tomate triturado en conserva
- 20 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 50 g de aceitunas negras sin hueso
- ½ cucharadita de orégano seco
- 1 pellizco de pimienta molida
- 2 cucharadas de pan rallado
- 500 g de bacalao en salazón remojado y desalado (ver sugerencia) en trozos de 3 cm
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2719.6 kJ / 650 kcal
- Protein
- 83.5 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 19.5 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 5.5 g
- Sodík
- 8958.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cazuela de rape rusadir
1 Std.
Bacalao en salsa de tomate
30 Min
Berenjenas rellenas con alubias y tomate
1 Std.
Sepia en salsa de verduras con guarnición de arroz
45 Min
Bacalao con bechamel sobre salsa de pimientos
45 Min
Bacalao con tomate, patatas panadera y guisantes
1 Std.
Milhojas de verduras
1 Std. 30 Min
Merluza a la gallega
40 Min
Bacalao al estilo de Braga
30 Min
Bacalao al estilo de Soutelo
25 Min
Bacalao confitado al ajoarriero
1 Std.
Bacalao con fritada de pimientos y boletus
45 Min