Bacalao, espinacas y garbanzos en salsa de potaje

Bacalao, espinacas y garbanzos en salsa de potaje

4.5 75 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 30min
4 raciones

Suroviny

  • de aceite de oliva
    60 g
  • dientes de ajo
    2
  • lomos de bacalao desalado de 150 g/u (600 g)
    4
  • de pimentón
    ½ cucharadita
  • de comino molido
    ½ cucharadita
  • de guindilla seca desmenuzada
    1 pellizco
  • de sal
    ½ cucharadita
  • de vinagre de jerez
    1 cucharadita
  • de espinacas baby frescas
    300 g
  • de caldo de pescado
    200 g
  • de garbanzos cocidos
    250 g
  • de pan del día anterior fritas
    1 - 2 rebanadas
Montaje
  • de pan del día anterior fritas
    4 rebanadas

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 426 kcal / 1783 kJ
Protein 37.7 g
Tuk 18.8 g
Sacharidy 26.6 g
Vláknina 9.5 g
Nasycený tuk 2.8 g
Sodík 567.3 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...