Bacalao, espinacas y garbanzos en salsa de potaje

Bacalao, espinacas y garbanzos en salsa de potaje

4.5 77 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 raciones

Suroviny

  • 60 g de aceite de oliva
  • 2 dientes de ajo
  • 4 lomos de bacalao desalado de 150 g/u (600 g)
  • ½ cucharadita de pimentón
  • ½ cucharadita de comino molido
  • 1 pellizco de guindilla seca desmenuzada
  • ½ cucharadita de sal
  • 1 cucharadita de vinagre de jerez
  • 300 g de espinacas baby frescas
  • 200 g de caldo de pescado
  • 250 g de garbanzos cocidos
  • 1 - 2 rebanadas de pan del día anterior fritas
Montaje
  • 4 rebanadas de pan del día anterior fritas

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 567.3 mg
Protein 37.7 g
Kalorie 1783 kJ / 426 kcal
Tuk 18.8 g
Vláknina 9.5 g
Nasycený tuk 2.8 g
Sacharidy 26.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...