Kompatibilní verze
Bacalao, espinacas y garbanzos en salsa de potaje
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de aceite de oliva
- 2 dientes de ajo
- 4 lomos de bacalao desalado de 150 g/u (600 g)
- ½ cucharadita de pimentón
- ½ cucharadita de comino molido
- 1 pellizco de guindilla seca desmenuzada
- ½ cucharadita de sal
- 1 cucharadita de vinagre de jerez
- 300 g de espinacas baby frescas
- 200 g de caldo de pescado
- 250 g de garbanzos cocidos
- 1 - 2 rebanadas de pan del día anterior fritas
Montaje
- 4 rebanadas de pan del día anterior fritas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1783 kJ / 426 kcal
- Protein
- 37.7 g
- Sacharidy
- 26.6 g
- Tuk
- 18.8 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 9.5 g
- Sodík
- 567.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45 min
Lubina al vapor con brócoli y vinagreta de encurtidos
25min
Bacalao con berza y garbanzos
50min
Arroz con bacalao, espinacas y judías rojas
25min
Bacalao al horno con brócoli
1h 30min
Espinacas con garbanzos y bacalao
40min
Macarrones con espinacas, almejas y anchoas
35min
Rape a la jardinera
40min
Pilpil de garbanzos, acelgas y bacalao
1 godz.
Bacalao al vapor con arroz, espinacas y salsa de limón
35min
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50min
Bacalao con espinacas y zanahoria
50min