![Bacalao, espinacas y garbanzos en salsa de potaje Bacalao, espinacas y garbanzos en salsa de potaje](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/18B43834-8EDA-4C33-993F-2EF812F76FE6/Derivates/06e8d190-95af-4c9f-8e7a-04182ea9b70a.jpg)
Kompatibilní verze
Bacalao, espinacas y garbanzos en salsa de potaje
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de aceite de oliva
- 2 dientes de ajo
- 4 lomos de bacalao desalado de 150 g/u (600 g)
- ½ cucharadita de pimentón
- ½ cucharadita de comino molido
- 1 pellizco de guindilla seca desmenuzada
- ½ cucharadita de sal
- 1 cucharadita de vinagre de jerez
- 300 g de espinacas baby frescas
- 200 g de caldo de pescado
- 250 g de garbanzos cocidos
- 1 - 2 rebanadas de pan del día anterior fritas
Montaje
- 4 rebanadas de pan del día anterior fritas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1783 kJ / 426 kcal
- Protein
- 37.7 g
- Sacharidy
- 26.6 g
- Tuk
- 18.8 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 9.5 g
- Sodík
- 567.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rape y gambones con patatas al ajillo
45 Min
Arroz integral meloso con sepia y gambones
1h 30min
Lentejas y soja con verduras
4 Std. 50 Min
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30 Min
Pilpil de garbanzos, acelgas y bacalao
1 Std.
Rape al oporto
50 Min
Bacalao con berza y garbanzos
50 Min
Bacalao al estilo de Soutelo
25 Min
Bacalao al vapor sobre crema de guisantes y calabaza
30 Min
Rape con espárragos a la marinera
30 Min
Arroz con bacalao, espinacas y judías rojas
25 Min
Espinacas con garbanzos y bacalao
40 min