Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
1
cda de mezcla de hierbas frescas (por ejemplo, albahaca, salvia, romero)
nebo 1 cda de mezcla de hierbas de olor secas - 1 diente de ajo, pelado
- 2 ½ cditas de sal
- ½ cdita de pimienta negra entera
- 700 g de filete de res, en medallones
- 500 g de agua
- 1 echalot, pelado y en mitades
- 1 filete de anchoa en aceite
- 1 cdita de alcaparras (volitelně)
- 30 g de aceite vegetal
- 600 g de calabacita, en trozos (2-3 cm)
- 1 pizca de pimienta negra recién molida
- 6 hojas de menta frescas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1401.8 kJ / 335 kcal
- Protein
- 40.5 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 16.5 g
- Nasycený tuk
- 4.8 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 1109 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto al azafrán con camarones (Black Diamond)
40 Min
Moños de atún
30 Min
Camarones al ajillo
25 Min
Fricasé de pollo TM6
50 Min
Camarones al ajillo
35 Min
Arroz al curry con camarones
40 Min
Tagliatelle con costilla estofada
2 Std. 20 Min
Albóndigas de ternera en salsa de tomate
10 Min
Pollo al vino (Coq au Vin) TM6
2 Std. 15 Min
Tarta de ricotta y frutos rojos
2 Std.
Puré de papa
50 Min
Camarones al mojo de ajo
20 min