Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
1
cda de mezcla de hierbas frescas (por ejemplo, albahaca, salvia, romero)
nebo 1 cda de mezcla de hierbas de olor secas - 1 diente de ajo, pelado
- 2 ½ cditas de sal
- ½ cdita de pimienta negra entera
- 700 g de filete de res, en medallones
- 500 g de agua
- 1 echalot, pelado y en mitades
- 1 filete de anchoa en aceite
- 1 cdita de alcaparras (volitelně)
- 30 g de aceite vegetal
- 600 g de calabacita, en trozos (2-3 cm)
- 1 pizca de pimienta negra recién molida
- 6 hojas de menta frescas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1401.8 kJ / 335 kcal
- Protein
- 40.5 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 16.5 g
- Nasycený tuk
- 4.8 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 1109 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Limonada
5 min
Res con almendras
40min
Pulpo fácil con papas y cilantro
1h 25min
Estofado de pollo en jitomate y albahaca
35min
Estofado de pollo con camote
30 min
Sopa cremosa versátil
45 min
Crema de maracuyá
10min
Mayonesa
5 min
Risotto al azafrán con camarones (Black Diamond)
40min
Camarones al mojo de ajo
20min
Risotto de camarón y espárragos
45 min
Guarnición de papas
30 min