Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 35 g di cipolla a listarelle
- 350 g di asparagi verdi a tocchetti (2 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di pancetta a cubetti
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
- 60 g di vino bianco secco
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 dado per brodo vegetale
-
100
g di Taleggio a pezzi
nebo 100 g di mascarpone - Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2375.5 kJ / 567.8 kcal
- Protein
- 22.8 g
- Sacharidy
- 68.6 g
- Tuk
- 24.4 g
- Nasycený tuk
- 3.1 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 1045.4 mg
Alternativní recepty
Risotto carciofi e speck
40 min
Risotto zucchine e pancetta
35 min
Risotto agli asparagi
30 min
Risotto funghi e salsiccia
55 min
Risotto con zucca e Taleggio (TM6)
50 min
Risotto funghi e scamorza
45 min
Risotto radicchio e pancetta
40 min
Risotto ai funghi (per 2 persone)
35 min
Risotto zafferano e speck
35 min
Risotto zucca, pancetta e piselli
50 min
Risotto zucca e salsiccia
40 min
Risotto asparagi e zafferano
35 min