Risotto cremoso agli asparagi e pancetta

Risotto cremoso agli asparagi e pancetta

4.7 201 rating
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 porzioni

Suroviny

  • 35 g di cipolla a listarelle
  • 350 g di asparagi verdi a tocchetti (2 cm)
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di pancetta a cubetti
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
  • 60 g di vino bianco secco
  • 700 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 dado per brodo vegetale
  • 100 g di Taleggio a pezzi
    100 g di mascarpone, a pezzi
  • Parmigiano Reggiano (volitelně) grattugiato, a piacere

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 1045.4 mg
Protein 22.8 g
Kalorie 2375.5 kJ / 567.8 kcal
Tuk 24.4 g
Vláknina 0.9 g
Nasycený tuk 3.1 g
Sacharidy 68.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...