Risotto zafferano e gamberi

4.5 4 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 30min
4 porzioni

Suroviny

  • di scalogno a metà
    40 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
    320 g
  • di vino bianco
    100 g
  • di acqua calda
    750 g
  • di dado per brodo vegetale
    1 cucchiaino colmo
  • di zafferano
    1 bustina
  • di gamberi crudi, sbucciati e senza intestino
    300 g
  • di burro
    30 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 478.8 kcal / 2003.2 kJ
Protein 17.1 g
Tuk 15.1 g
Sacharidy 65.1 g
Vláknina 3.6 g
Nasycený tuk 5.6 g
Sodík 435.7 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...