Risotto zafferano e gamberi

4.0 26 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 porzioni

Suroviny

  • 40 g di scalogno a metà
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
  • 100 g di vino bianco
  • 750 g di acqua calda
  • 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
  • 1 bustina di zafferano
  • 300 g di gamberi crudi, sbucciati e senza intestino
  • 30 g di burro

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 435.7 mg
Protein 17.1 g
Kalorie 2003.2 kJ / 478.8 kcal
Tuk 15.1 g
Vláknina 3.6 g
Nasycený tuk 5.6 g
Sacharidy 65.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...