Cottura del riso a chicco lungo
TM6

Cottura del riso a chicco lungo

3.5 (81 hodnocení)

Suroviny

  • 250 - 500 g di riso bianco a chicco lungo (vedere consigli)
  • 500 - 900 g di acqua
  • ½ - 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
  • ½ - 1 ½ cucchiaini di sale

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
1108 kJ / 261.9 kcal
Protein
4.9 g
Sacharidy
55.6 g
Tuk
1.9 g
Nasycený tuk
0.1 g
Vláknina
1 g
Sodík
5.7 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty