Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Besciamella
- 20 g di burro
- 250 g di latte
- 20 g di farina tipo 00
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
- 30 g di Parmigiano Reggiano
- 1000 g di acqua
- 200 g di asparagi a pezzi
- 1 scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 uova
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 683.3 kJ / 163.3 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Sacharidy
- 6.5 g
- Tuk
- 12.3 g
- Nasycený tuk
- 4.7 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 733.7 mg
Alternativní recepty
Sformatini ai carciofi
1h
Flan al topinambur
40 Min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1h 15min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1h 20 min
Sfogliatine di porri e finocchi al formaggio di capra (TM6)
45 min
Mini soufflé al broccolo romanesco con fonduta al caprino
1h 20 min
Sformato di cavolfiore e spinaci
1h
Tortino di fagiolini e patate
1h 30 min
Flan al cavolo viola
55 min
Sformati di piselli con salsa al formaggio
50min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15min
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1h 30 min