Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Besciamella
- 20 g di burro
- 250 g di latte
- 20 g di farina tipo 00
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
- 30 g di Parmigiano Reggiano
- 1000 g di acqua
- 200 g di asparagi a pezzi
- 1 scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 uova
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 683.3 kJ / 163.3 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Sacharidy
- 6.5 g
- Tuk
- 12.3 g
- Nasycený tuk
- 4.7 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 733.7 mg
Alternativní recepty
Polpette spinaci e mozzarella
45 Min
Sformato di cavolfiore e spinaci
1 Std.
Mini cestini di Parmigiano Reggiano con crema di broccoli
30 min
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1h 30 min
Soufflé al Parmigiano Reggiano
1 Std.
Tortini al cavolo nero, peperoncino e arancia
1 godz. 15 min
Bignè con crema di asparagi
1h 30 min
Sformatini ai carciofi
1 Std.
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1 godz. 15 min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1 godz. 15 min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1h 20 min
Sformatini di patate con cuore filante
40 Min