Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano

Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano

4.5 41 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 1hod. 30min
6 pezzi

Suroviny

Besciamella
  • di burro
    20 g
  • di latte
    250 g
  • di farina tipo 00
    20 g
  • di sale
    5 g
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di noce moscata grattugiata
    1 pizzico
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
  • di Parmigiano Reggiano
    30 g
  • di acqua
    1000 g
  • di asparagi a pezzi
    200 g
  • scalogno a metà
    1
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • uova
    2
  • di sale
    5 g
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico

Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Kalorie 163.3 kcal / 683.3 kJ
Protein 7.2 g
Tuk 12.3 g
Sacharidy 6.5 g
Vláknina 0.3 g
Nasycený tuk 4.7 g
Sodík 733.7 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...